Poštovani članovi,

 

Turističke zajednice južne Istre – Pula, Medulin, Fažana, Vodnjan i Ližnjan – uključile su se u pilot projekt Hrvatske turističke zajednice nazvan PPS DESTINACIJA.

 

Projekt je osmišljen u cilju produljenja turističke sezone na razdoblje predsezone (razdoblje od 15.05.-30.06.) odnosno posezone (razdoblje od 01.09.-15.10.).

 

U projektu mogu sudjelovati svi turistički subjekti – hoteli, kampovi, iznajmljivači soba i apartmana, turističke agencije, restorani, barovi, sportski centri, ronilački centri, muzeji... I drugi, a koji su otvoreni u razdoblju predsezone (15.05.-30.06.) i posezone (01.09.-15.10.).

 

Svi subjekti koji se uključe u projekt biti će kroz projekt PPS JUŽNA ISTRA dodatno promovirani u promidžbenim akcijama HTZ-a te lokalnih turistički zajednica Južne Istre.

 

Detaljne informacije o projektu možete pročitati u dokumentu „Pravila za dodjelu oznake PPS destinacija“, a ukoliko ste zainteresirani da se u istu uključite potrebno je da popunite obrazac „Prilog III obrazac Izjave“ koji se nalazi na ovim stranicama te da isti dostavite do 20.08.2014. na e-mail renata.kuharic@tzom.hr .

 

 

TZO Medulin